/Over De Haan en Buis
Over De Haan en Buis 2014-10-07T10:33:19+01:00

De Haan en Buis Verzekeringen

Kwaliteit, service en persoonlijk contact 

De Haan en Buis Verzekeringen staat voor kwaliteit, service en persoonlijk contact.

Kwaliteit betekent dat onze vakkundige verzekeringsadviseurs u goed adviseren. Uitgangspunt daarbij is altijd dat u als klant het beste verzekeringspakket afsluit. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw situatie.

Service betekent dat u uitstekend geholpen wordt. Onze snelle en gemakkelijke schadeafhandeling is daar een voorbeeld van. Maar ook wanneer u vragen heeft of vrijblijvend advies nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Persoonlijk contact betekent onze klanten leren kennen en een goede relatie opbouwen. Maar ook een laagdrempelige en persoonlijke manier van werken. U kunt altijd bij ons op kantoor langskomen voor een vrijblijvende vraag of een kop koffie.

Door onze jarenlange ervaring en onze manier van werken kunt u erop rekenen dat uw verzekeringen goed geregeld zijn. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde en goed gekwalificeerde medewerkers. Stuk voor stuk betrokken bij het kantoor en de klanten.

Onze medewerkers worden uitsluitend beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de consument en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt de hoogte van het vaste inkomen van onze medewerkers.