//Reisverzekering
Reisverzekering 2017-02-08T09:53:39+01:00

Reisverzekering

Zorgeloos op pad met een goede reisverzekering

Als u op reis gaat wilt u geen zorgen hebben over schade en kosten waar u onvoorzien mee te maken kunt krijgen. Om die reden sluit u een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de ideale verzekering rekening houdend met:

  • de bestemming
  • de reisduur
  • de soort vakantie
  • de gewenste dekking

 
Kortlopend of doorlopend
Als u 1 keer per jaar op vakantie gaat volstaat meestal een kortlopende reisverzekering. Gaat u langer op vakantie of maakt u meerdere korte trips, dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Deze is het hele jaar geldig en u heeft er geen omkijken meer naar.

Aanvullende verzekeringen
Naast de uitgebreide basisdekking is uw reisverzekering eenvoudig uit te breiden met aanvullende modules. Dit geldt bijvoorbeeld voor avontuurlijke vakanties en wintersport. Maar ook geld, medische kosten en reisongevallen kunt u aanvullend meeverzekeren. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd op reis gaat en niet te veel betaalt.

Tips van onze verzekeringsadviseur:

  • Noteer voor u op reis gaat het telefoonnummer van onze alarmcentrale.
  • Als u een claim wilt indienen omdat uw koffers gestolen zijn, doe dan altijd eerst aangifte bij de politie.

 
Annuleringsverzekering
U kunt bij ons ook terecht voor een annuleringsverzekering. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Neem voor informatie of het afsluiten van een reisverzekering en/of annuleringsverzekering direct contact met onze verzekeringsadviseur op of bel 0229-571765.