//Uitvaartzekering
Uitvaartzekering 2017-02-08T09:53:39+01:00

Uitvaartverzekering

De kosten van uw uitvaart verzekerd

Met een uitvaartverzekering kunt u de kosten voor uw uitvaart verzekeren. De verzekering keert uit bij overlijden met het doel om hiermee de kosten van uw uitvaart geheel of gedeeltelijk de dekken. Een uitvaart kan namelijk erg kostbaar zijn. Voorkom dat uw nabestaanden financiƫle zorgen hebben over uw uitvaart door een goede uitvaartverzekering af te sluiten. Aan de hand van uw wensen adviseren onze adviseurs over de beste verzekering voor uw situatie.

De uitvaartverzekering is er in 2 hoofdvormen:

Een naturaverzekering: de verzekering keert geen geld aan de nabestaanden uit, maar een dienstenpakket voor het verzorgen van de uitvaart.

Een kapitaalverzekering: de verzekering keert een vooraf afgesproken geldbedrag uit, waarmee uw nabestaanden uw uitvaart kunnen regelen.

Een combinatie van deze 2 vormen is ook mogelijk: bijvoorbeeld een naturaverzekering die aangevuld wordt met een uitkering in geld.

Deskundig advies
Welke uitvaartverzekering het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke wensen, de soort verzekering en uw gezinssituatie. Maar ook de volgende vragen zijn belangrijk:

  • Wat kost een gemiddelde uitvaart eigenlijk?
  • Welke specifieke wensen heeft u?
  • Wat zijn de kosten daarvan?
  • Dekt uw lopende uitvaartverzekering de kosten van uw uitvaart nog?

 
Vragen waar onze deskundige verzekeringsadviseur u in een persoonlijk adviesgesprek bij helpt. Bel gerust met onze verzekeringsadviseurs op 0229-571765 of neem direct contact op.