/Zakelijk
Zakelijk 2017-02-08T09:53:39+01:00

Zakelijk Verzekeren

Uw bedrijfsrisico’s goed verzekerd

Bij De Haan en Buis Verzekeringen bent u als ondernemer aan het juiste adres voor al uw zakelijke verzekeringen. Onze deskundige adviseurs weten hoe belangrijk continuïteit voor uw bedrijf is. De juiste verzekeringen dragen daaraan bij, maar u moet ook kunnen vertrouwen op uitstekende service en een snelle afhandeling van uw schade, zodat u weer door kunt gaan ondernemen. Daar kunt u bij De Haan en Buis Verzekeringen altijd op rekenen.

Deskundig advies

Er zijn veel verschillende zakelijke verzekeringen. Welke verzekeringen zijn voor uw bedrijf noodzakelijk? En welke verzekeringen zijn aan te raden? Dat hangt af van de risico’s en uw wensen. Daarom beginnen wij met het stellen van de juiste vragen en een uitgebreide inventarisatie van de bedrijfsrisico’s. Daarna krijgt u deskundig advies over de juiste verzekeringen voor uw bedrijf, maar ook over maatregelen die u kunt nemen om de risico’s te beperken.

Bij De Haan en Buis Verzekeringen kunt u terecht voor onder andere de volgende zakelijke verzekeringen:

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Electronicaverzekering
  • Bedrijfsmiddelenverzekering
  • Verzekering van uw bedrijfsauto of wagenpark
  • Ongevallenverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

 
En meer zakelijke verzekeringen, waarover wij u graag informeren.

Bent u zzp’er ?
Ook voor zzp’ers is goed verzekerd zijn essentieel, want bij schade kunnen de kosten flink oplopen. Laat u daarom goed adviseren door onze verzekeringsadviseur over de speciale zzp-verzekeringen.

Meer weten over zakelijk verzekeren?
De Haan en Buis Verzekeringen biedt u een totaaloplossing voor al uw zakelijke verzekeringen. Afgestemd op uw bedrijf en de risico’s die u als ondernemer loopt. Zo heeft u het goed geregeld en kunt u met een gerust hart door met ondernemen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek door te bellen met 0229-571765 of neem direct contact op.